fredag den 10. juli 2015

Fritatta med chorizo og grøn peber

Leder du efter en let frokost el. aftensmad el. en fyldig morgenmad, er denne fritatta et godt bud. Fritattaen er nem og hurtig at lave og smager rigtig godt. Opskriften har jeg fra Madbanditten.

4 personer

8 æg
2 håndfulde revet ost, jeg brugte Manchego
Ca. 12 cm chorizo, skåret i tynde, halve skiver
1 grøn peber, skåret i tynde ringe
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. stærk karry
Smør / klaret smør til stegning

+
tørret chili og frisk oregano (eller hvad du lige har af urter)

Tænd for ovnen på 170 grader.
Smelt smørret i en middelstor pande og rist gurkemeje og karry af i det. Tilsæt chorizo og steg et par minutter. Pisk æggene sammen, bland osten i og hæld æggemassen over chorizoen i panden. Lad æggemassen sætte sig lidt i bunden af panden, fordel peberfrugtringene og stil panden i ovnen. Lad fritattaen bage i 8-10 min., hold øje - den er færdig, når den ikke længere er flydende i midten.
Drys med tørret chili og frisk oregano og server.

Fritatta med chorizo og grøn peber


Ingen kommentarer:

Send en kommentar