fredag den 22. maj 2015

Smørstegt spidskål

Så så man mig spise et halvt spidskål selv - til ét måltid. Det siger lidt om, hvor godt smørstegt spidskål smager - af kål og karamel... Det er simpelhen en super lækker tilbehørsret, der snart skal på bordet igen.

2 personer

1 (øko) spidskål *
Smør / klaret smør
Flagesalt

* vær opmærksom på, at et øko spidskål ikke er så stort som et konventionelt

Fjern de yderste blade på spidskålen og skær den i to halve på den lange led. Kom en god klat smør på en stor pande og varm panden op til medium varme. Læg kålstykkerne på panden og skru ned til lav varme. Steg kålstykkerne i ca. 30 min., hvor de vendes hvert tredje minut. Tilføj evt. mere smør undervejs. Drys med flagesalt og server.

Smørstegt spidskål
Spidskål med bøf ;)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar