onsdag den 11. februar 2015

Dansk bøf med bløde løg

Der er ikke noget som en dansk bøf med bløde løg, og det kan hele familien blive enige om. Her får I opskriften, hvis man kan kalde det det... :)

4 personer

5-600 g oksefars, formet til 4 bøffer
Himalayasalt
Friskkværnet peber

2 løg, skåret i halve ringe
25 g smør/klaret smør
En god sjat vand
Himalayasalt

Start med de bløde løg. Smelt smør i en stor pande og steg løgene lysebrune ved middel varme. Hæld en god sjat vand ved og lad løgene simre, til vandet er væk. Hæld løgene i en skål og stil til side. Kom mere smør på panden og brun bøfferne ved høj varme. Krydr med salt og peber. Lad bøfferne stege færdige ved middel varme, ca. 3 min. på hver side.

Dansk bøf med bløde løg
Serveret med ovnbagte grøntsager og brun sovs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar