tirsdag den 10. februar 2015

Blomkålsbearnaise

Blomkålsbearnaise er rigtig god til dem, der ikke bryder sig om blomkål (har et par stykker el. tre i familien :)), for man kan ikke smage blomkålen. Og så er der jo den dejlige bearnaisesmag. En rigtig god måde at få grøntsag(er) og fedt på.
Madbanditten inspirerede mig.

4 personer

1 blomkål, delt i buketter
1-2 skalotteløg, snittet i grove stykker
250 g smør, evt. klaret
2 æggeblommer
3 spsk. hakket frisk el. tørret estragon
1-2 spsk. hvidvinseddike
2-3 tsk. bearnaiseessens
Himalayasalt og friskkværnet peber

Kog blomkål og skalotteløg, til blomkålen er mør. Hæld vandet fra og blend blomkål og skalotteløg med resten af ingredienserne. Smag til. Er god både varm og kold.

Blomkålsbearnaise


Ingen kommentarer:

Send en kommentar