onsdag den 21. januar 2015

Kyllingetærte med spinat

Denne kyllingetærte er nem at lave og utroligt velsmagende. Så velsmagende at børnene havde spist hele tærten, hvis jeg ikke havde "sat hælene i". Der skulle være en rest til en af de dage, hvor tiden ikke er til madlavning. Opskriften kommer fra Sukkersensitiv.dk.

6 personer (med en god salat som tilbehør)

300 g tilberedt kylling
1 løg, groft hakket
250 g frisk el. frossen spinat (som er optøet og drænet/vredet)
Chiliflager
3 æg
50 g mayo
Hakket persille
Himalayasalt og friskkværnet peber
100 g revet ost, jeg brugte en rød Cheddar
Smør / klaret smør til stegning

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Skær kyllingen i mundrette stykker. Svits løg og kyllingestykker kortvarigt i rigeligt smør. Tilsæt spinat og lad det stege med et par minutter. Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad. Drys med chiliflager. Pisk æg, mayo, persille, salt og peber og hæld massen over kød og grøntsager. Drys med revet ost og bag i ovnen i ca. 15 min. Lad tærten trække 5 min. før servering.

Kyllingetærte med spinat
Kyllingetærte serveret med avocado-coleslaw


Ingen kommentarer:

Send en kommentar