mandag den 1. december 2014

Kyllingegratin vol. ll

Kyllingegratin vol. ll minder meget om denne gratin og opskriften kommer også fra samme blogger Ryskadockor. Heldigvis gør det ikke gratinen mindre god :)

4 personer

500 g let tilberedt* kyllingekød, skåret i mundrette stykker
1 aubergine, skåret i tern
8-9 champignons, skåret i kvarte
Babyspinat (mængden skal kunne dække gratinfad)
100 g Halloumi (ost), skåret i tern
5 æg
5-6 spsk. mayonnaise
Rød chili, finthakket
Persille, hakket
Himalaysalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

* let tilberedt betyder et par minutters pochering el. bruning.

Steg aubergine og champignon i godt med fedtstof, til grøntsagerne er møre og har lidt stegeskorpe. Krydr med salt og peber. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft. Læg kyllingekød, revne spinatblade og de stegte grøntsager i en smurt gratinfad. Bland det hele godt. Fordel osteternene i fadet. Pisk æg og mayonnaise sammen, tilsæt chili og persille og krydr med salt og peber. Pas lidt på med saltet, da osten er salt i sig selv. Hæld æggemassen over gratinfyldet og bag i ovnen i ca. 20 min.
Server med f.eks. en grøn salat og en god mayonnaise.

Kyllingegratin vol. ll



Ingen kommentarer:

Send en kommentar