lørdag den 9. august 2014

Spinatblinis med rygeostecreme, røget laks og avocado

Her bruges spinatblinis til forret; jeg valgte at servere dem som aftensmad, og så skal der lidt flere til. Dejlig nem og velsmagende mad. Blinierne kan selvfølgelig serveres med alle mulige andre toppings.

3 personer

Spinatblinis (7-8 stk.):
6 kugler frossen spinat
6 æg
En stor sjat piskefløde
3 store spsk. sesammel
1,5 spsk. loppefrøskaller
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smøt til stegning

Tø spinaten op. Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive. Pisk spinat, æggeblommer, piskefløde, sesammel, loppefrøskaller, salt og peber godt sammen. Vend de stift piskede æggehvider i, til der ikke er klumper i dejen. Steg 7-8 blinis i lidt fedtstof på toaster med bliniplader, på blinipande el. alm. pande (på sidstnævnte kan gourmetringe bruges til at få blinierne helt runde).
Server med rygeostecreme (blogindlæg følger), røget laks og avocado.
Pynt evt. med Cavi-art.

Toaster med bliniplader
Spinatblinis

















Spinatblinis med rygeostecreme, røget laks og avocado









Ingen kommentarer:

Send en kommentar