onsdag den 2. juli 2014

Spejlægs-toast med ost og skinke

Min mand har været i Malmö og havde skønne, sjældne (i Danmark) og billige LCHF varer med hjem fra ICA Maxi, bl.a. en meget lækker røget øko skinke. En skive af den blev brugt i Madbandittens spejlægs-toast, der bare smager godt og mætter længe.

1 person

2 æg
2 skiver Havarti
1-2 skiver skinke
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

Steg to spejlæg i godt med fedtstof, vend dem og læg ost, skinke og ost på det ene spejlæg. Læg det andet spejlæg ovenpå og steg videre, til osten er smeltet.
Krydr med salt og peber og server med grønt on the side.

Tip: Vend spejlæggene før de er stegt færdige, så blommen forbliver "smilende".

Spejlægs-toast med salat, avocado og rød peber
Spejlægs-toast med salat, valnøddeolie og cherrytomater

Ingen kommentarer:

Send en kommentar