tirsdag den 17. juni 2014

Spinatvafler

Man behøver ikke at gå i det søde køkken, når vaffeljernet tages frem. Denne gang blev det lækre spinatvafler, der kan spises med f.eks. mayo og røget laks. Eller en rest kold persillesovs og skiver af en god øko spegepølse. Inspirationen kom herfra og herfra.

3 vafler

3 æg
½ dl flødeost el. fed kokosmælk
2 håndfulde frossen el. frisk spinat *
8-10 basilikumblade
3-4 tsk. loppefrøskaller
½ tsk. bagepulver
Havsalt og friskkværnet peber
Kokosolie el. smør til stegning

* frossen spinat tøes op og vrides for vand

Blend alle ingredienserne. Varm vaffeljernet op. Bag vaflerne gyldne i en smule fedtstof.

Spinatvafler
Spinatvaffel med mayo og røget laks + smørstegte asparges og pesto

3 kommentarer:

  1. De lyder godt nok lækre!! Kunne godt være man skulle se at anskaffe sig et vaffeljern! Tak for god inspiration.
    kh. Pennie :)
    http://pennnylane.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    2. Selv tak Pennie :)
      De vafler er vildt lækre.
      Kh. Lonerosa

      Slet