lørdag den 14. september 2013

Kokosgrød

Jeg er vild med havregrød og risengrød for den sags skyld, men da korn ikke længere indgår i min kost, må jeg finde alternativer. Denne kokosgrød er et godt et af slagsen,
og inspirationen fik jeg fra Madbanditten.

1 portion

2 æg
1 dl kokosmælk/kokosfløde
1 spsk. kokosfibre
1/4 tsk. vaniljepulver
Evt. ½ tsk. kanel
1 spsk. kokosolie

Pisk alle ingredienser på nær kokosolie sammen i en kasserolle.
Varm langsomt op under omrøring, til massen tykner og bliver til en cremet grød
- vær tålmodig :)
Tag gryden af varmen og rør kokosolien i.

Top med f.eks. friske bær og ristede kokosflager el. som her med cashewnøddesmør (tilsat acai), gojibær og kakaonibs:

Kokosgrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar